Baco

Klauwhamer kunstof

Klauwhamer met kunstof handgreep

€ 24,00
In voorraad

Klauwhamer met kunstof handgreep met getemperde en gesmede kop.

Baco

Geschikt voor materiaal
Metaal
Materiaal handgreep
Kunstof
Keurmerk
Ja

Verzendkosten
€ 6,95
Levertijd
2 werkdagen
Doe het zelf tips

Je eigen huis repareren en mooier maken kan een geweldige manier zijn om tijd door te brengen en stress te verlichten. Veel mensen krijgen in de loop van de tijd te maken met onverwachte reparatie klussen. Bovendien zijn er momenten waarop u gewoon iets moet repareren voordat het te ernstig wordt om te negeren. Dingen in huis repareren kan heel leuk zijn als je het rustig benadert en leert van je fouten. Lees hieronder onze tips.

Zelf kleine reparaties uitvoeren kan je tijd en frustratie besparen als er regelmatig iets kleins opduikt. Je zult ook merken dat je huis veel comfortabeler zal zijn als je eenmaal leert hoe je alle kleine problemen waarmee je dagelijks wordt geconfronteerd, op de juiste manier kunt aanpakken.

Veel vakmensen zullen alleen klussen aannemen als ze vooraf worden betaald via een aanbetaling of forfaitaire vergoedingen. DIY-projecten vereisen vaak gespecialiseerde tools die de meeste mensen niet bezitten, maar er zijn alternatieven voor de meeste items als je goed genoeg online zoekt. De sleutel is om te leren hoe je kunt gebruiken wat je hebt en waar je de beste tools kunt kopen.

Bezorgen

Als het artikel op voorraad is, verzenden we het zo snel mogelijk, meestal binnen 1-3 werkdagen (afhankelijk van beschikbaarheid). Als het artikel op dit moment uitverkocht of niet beschikbaar is, neem dan contact met ons op via e-mail. We zullen je op de hoogte stellen wanneer jouw artikelen in ons magazijn aankomen en je kunt ze online downloaden via uw klantaccount. Zodra je bestelling is verzonden, zullen we jouw per e-mail op de hoogte stellen en je ontvangt een e-mailmelding zodra uw zending het magazijn verlaat.

Met Track & Trace kunt je jouw aangetekende post of pakket tot de bestemming volgen met ons online internationale tracking systeem. Als je wilt weten waar het zich precies bevindt, vult dan je unieke barcode in. Met een paar muisklikken weet je vervolgens of jouw product onderweg is of de bestemming al heeft bereikt.